Luxe Nieuwbouw Villa Moraira

Luxe Nieuwbouw Villa Moraira
IN PRIJS VERLAAGD
550.000
Listing ID: VLS4313N
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Perceel: 1000 m²
Bebouwd: 240 m²
Zwembad: 10x4
07/10/2015

Omschrijving

***De laatste twee worden nu verkocht aan een superprijs voor superkwaliteit – van €725.000 voor €550.000***

Residentie Beariz is gelegen dichtbij het Mediterraanse dorpje Moraira, een klein paradijs in een van de meest karakteristieke regio’s van de Costa Blanca.  Minder dan 15 minuten rijden van Calpe en ongeveer een uur van Valencia, de regio combineert de rust van een vissersdorpje met het bruisende leven van een grote stad.

Het klimaat in Moraira is zonnig, doch gematigd met meer dan 300 dagen per jaar zonneschijn en een gemiddelde zomertemperatuur van 27° en een gemiddelde wintertemperatuur van 17°, is de regio bijzonder geschikt voor buitensporten waardoor er hier veel golfterreinen, tennisterreinen, wandel- en fietsroutes en jachtclubs te vinden zijn.

Volledig ommuurd en toegankelijk via een grote poort worden 5 luxe 4 slaapkamer villa’s gebouwd, elk op zijn eigen privé perceel met aangelegde, verlichte tuin met automatisch bewateringssysteem en een groot privé zwembad met chill out zone.  De villa zelf heeft extra hoge plafonds en deuren om het ruimtegevoel te accentueren.  Grote open keuken en vier slaapkamers met ingebouwde kasten en allemaal badkamer ensuite.  Een exclusief project, nu aan lanceringsprijs!  (Slechts twee units over).

De residentie bevindt zich vlakbij de Mediterraanse kustlijn en slechts een korte wandeling van het centrum, bars, stranden, restaurants en lokale winkels.

Ramon Esteve is een van de meest erkende architecten van Spanje en daarbuiten.  Hij begon met Ramon Esteve Studio in 1991 en heeft sindsdien zijn activiteiten uitgebouwd in verschillende velden: architectuur, interieur- en industrieel design, en kunst.  Hij werd reeds verschillende keren bekroond op verschillende gebieden, zoals de Interieur Design COACV 2011-2013 voor de modewinkel Chapeau, de Award Arquitectura Plus 2013 Grupo Vía voor de CEAM Sant Rafael te Ontinyent, de European Hotel Design Award 2011 voor de NH Palacio de Tepa, in de categorie Best Hotel Conversion.

Een Bezoek Plannen?

Bel ons vandaag op het nr. +34 518 898 724 om een bezoek te plannen of vervolledig onderstaand formulier met gepaste tijden...

Ligging

Vraag Meer Informatie

© 2017 - Villas La Sella  Designed by Christophe Bruneau SEOLog in

Villas La Sella | www.villaslasella.be | hello@villaslasella.be | +34 518 898 724

Spanish Real Estate Professionals, Alicante property, Apartments/Flats for sale in Alicante Costa Blanca Spain, Villas for sale in Alicante Costa Blanca Spain, Plots for sale in Alicante Spain, Business & Commercial for sale in Alicante Spain, Townhouses for sale in Alicante Costa Blanca Spain, Cave Houses for sale in Alicante Spain, Fincas & Houses for sale in Alicante Spain, Beach Apartments for sale in Alicante Spain, Penthouses for sale in Alicante Spain, Studios for sale in Alicante Spain, Villas for sale in Alicante Spain, Fincas/Country Houses for sale in Spain, Semi-detached Villas for sale in Alicante Spain, Homes for sale in Alicante Spain, Terraced Villas for sale in Alicante Spain, Building Plots for sale in Alicante Spain, Business for sale in Costa Blanca south Spain, Townhouses for sale in Spain, Apartments for sale in Alicante Spain, Cave Houses for sale in Alicante Spain, Bungalows for sale in Alicante Spain, Commercial for sale in Javea Alicante Spain, Villas for sale in Javea, Villas for sale in Denia, House for sale in Jesus Pobre, Fincas Country houses in Javea, Property for sale in Denia, Property for sale in Javea, Properties for sale in Moraira, Apartments for sale in Javea, Plots for sale in Moraira, Plots for sale in Benitachell, New houses for sale in Javea.

Villas La Sella Bienes Raíces & Seguros
error: Content is protected !!