Luxe Villa Javea Puerto

Luxe Villa Javea Puerto
1.250.000
Listing ID: VLS1256
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Perceel: 6460 m²
Bebouwd: 538 m²
Zwembad: 12x6
08/09/2015

Omschrijving

Het gebeurt niet vaak dat je een villa vind waar schoonheid en kwaliteit samenkomen in dit niveau van perfectie.  Deze mooi gepresenteerde Tosca Stone villa is gelegen op een 6460m² perceel in een zeer rustig en stil gebied van Javea.  Allemaal binnen wandelafstand van Javea Puerto en Pueblo, deze villa is ideaal als grote familiewoning of misschien wel als klein boetiek hotel of luxueuze bed en breakfast in Spanje.

Je komt binnen via een radio gestuurde elektrische toegangspoort en de zeer goed onderhouden tuin, eens binnen word je begroet door een majestueuze inkomhal met marmeren vloeren.  Opgedeeld in twee verdiepingen heb je op het gelijkvloers een ruime woonkamer met open haard in tosca stone voor de koele winteravonden.  De woonkamer geeft uit op een aangenaam overdekt terras met een welbemeten zomer terras en toegang tot het 12 bij 6 meter zwembad en de mooie tuin.  Op deze verdieping is er tevens een eetruimte, een moderne en volledig ingerichte keuken, opslag- en wasruimte en de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en ensuite badkamer met toegang tot het overdekte privé terras.

Een impressionante marmeren trap leidt naar de eerste verdieping waar er nog 4 slaapkamers met ensuite badkamer zijn.  Van de enorme overloop heb je twee gallerijen met toegang tot een fantastisch overdekt terras met zicht over de mooie tuin en het zwembad.  Dit is een van de mooiste van dit soort villas in Javea.

Er ligt overal marmeren vloer, er is een groot 12×6 meter zwembad met apart poolhouse, privé parking met carport voor twee wagens, centrale verwarming en airconditioning.  Er is tevens satelliet tv, vaste telefoonlijn en internet beschikbaar.  De tuin heeft een waterput, een appelsiengaard, een irrigatiesysteem en een tweede keuken met BBQ.  Als je houdt van rust en privacy dan is dit werkelijk een uniek eigendom!

Als je droomt van je eigen luxe bed en breakfast in Spanje of je eigen luxe boetiek hotelletje dan is dit zeker een huis dat je moet gezien hebben!

Een Bezoek Plannen?

Bel ons vandaag op het nr. +34 518 898 724 om een bezoek te plannen of vervolledig onderstaand formulier met gepaste tijden...

Ligging

Vraag Meer Informatie

© 2017 - Villas La Sella  Designed by Christophe Bruneau SEOLog in

Villas La Sella | www.villaslasella.be | hello@villaslasella.be | +34 518 898 724

Spanish Real Estate Professionals, Alicante property, Apartments/Flats for sale in Alicante Costa Blanca Spain, Villas for sale in Alicante Costa Blanca Spain, Plots for sale in Alicante Spain, Business & Commercial for sale in Alicante Spain, Townhouses for sale in Alicante Costa Blanca Spain, Cave Houses for sale in Alicante Spain, Fincas & Houses for sale in Alicante Spain, Beach Apartments for sale in Alicante Spain, Penthouses for sale in Alicante Spain, Studios for sale in Alicante Spain, Villas for sale in Alicante Spain, Fincas/Country Houses for sale in Spain, Semi-detached Villas for sale in Alicante Spain, Homes for sale in Alicante Spain, Terraced Villas for sale in Alicante Spain, Building Plots for sale in Alicante Spain, Business for sale in Costa Blanca south Spain, Townhouses for sale in Spain, Apartments for sale in Alicante Spain, Cave Houses for sale in Alicante Spain, Bungalows for sale in Alicante Spain, Commercial for sale in Javea Alicante Spain, Villas for sale in Javea, Villas for sale in Denia, House for sale in Jesus Pobre, Fincas Country houses in Javea, Property for sale in Denia, Property for sale in Javea, Properties for sale in Moraira, Apartments for sale in Javea, Plots for sale in Moraira, Plots for sale in Benitachell, New houses for sale in Javea.

Villas La Sella Bienes Raíces & Seguros
error: Content is protected !!